2019-01-16 05:35:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Érdemes új dolgokat tanulni

Napi horoszkóp január 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz, a szerelem bolygója a legjobb fényszögével segíti önt. Ma egy olyan találkozásban lehet része, ami alaposan felbolygatja a nyugalmát. Ne utasítsa el az illető közeledését, de azért legyen észnél!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bika jegyében ragyog. Új beosztást kaphat, ami pontosan illik önhöz, és anyagilag is megéri a váltás. Ragadja meg a lehetőséget, ne habozzon! A párja is jó hírekkel jön haza a munkából.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hivatása mostanában sok lemondással járhat, főképp, ha felelőtlen ígéreteket tesz kollégáinak. Inkább kevesebbet vállaljon, de azt lássa el becsülettel! Mindenki megérti majd, ha lead néhány feladatot.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sok bolygó áll a Rák jegyével szemben. Azt sem tudja majd, hogy hol kezdje a munkát, és hol folytassa... A mai nap sok megoldandó problémát tartogat, de örömet, nevetést és sikert is!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A művészi vagy alkotómunkának kedvez a mai nap. Érdemes új dolgokat tanulni és új módszereket alkalmazni. Az üzleti életben viszont legyen a szokottnál is óvatosabb. Csak biztos dologba fektessen be.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Támadhat egy kis kavarodás a munkahelyén. Kérje ki mások véleményét is ezügyben, ne kösse az ebet a karóhoz! Akaratát ne akarja másokra mindenáron ráerőltetni. Ismeretségi és baráti köre bővülhet.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Jupiter túlságosan is jó fényszöget vet a Mérleg jegyére. Jóból is megárt a sok, tartja a mondás. Most gondjai adódhatnak az evéssel-ivással, vagyis a mértéktelenséggel. Legyen fegyelmezettebb, és koncentráljon inkább a munkájára az állandó nassolás helyett!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kedvezők a bolygóállások láthatóak a külföld területén, akár egy nagy utazás szervezésébe is belekezdhet, most kifoghat egy igen kedvező ajánlatot. A munkahelyi izgalmakat este pihenje ki a barátai társaságában!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bika jegyében jár. Keresse jókedvű barátai társaságát, egyenek-igyanak, beszélgessenek, önre is átragad a gondtalan boldogság, és minden baját elfelejti. Este a romantika és a szerelem kerül előtérbe, úgy érzi, mintha a föld felett járna tíz centivel.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma találkozhat egy rendkívül vonzó egyéniséggel. Ne vegye félvállról, még komolyabb kapcsolat is alakulhat a vonzalomból. Munkáját se hanyagolja el, de ne is erőltesse túl magát, mert az egészsége rovására menne.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Igen előnyös helyzetben van. Ne váljon ellenségessé, ha valami nem úgy történik, mint ahogyan tervezte. Ha belátóan és megértően viselkedik, sok segítője akad! A pénzügyekben kérje hozzáértő barátja segítségét.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Bika jegyében jár. Magánéleti kapcsolatok, szerelmi ügyek kerülnek napirendre. Befektetésekben legyen körültekintő, hallgasson megérzéseire. Ne vesszen el az apró részletekbe, de ne is legyen felületes.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: